α κλιμάκια των θεσμών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στον αρμόδιο υπουργό, Αλέξη Χαρίτση
Την ικανοποίησή τους δήλωσαν τα κλιμάκια των θεσμών στον υφυπουργό Οικονομίας, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, κ. Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τον νέο νόμο για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, στη συνάντηση που είχαν σήμερα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χαρίτσης ενημέρωσε ότι από πλευράς του υπουργείου Οικονομίας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αναμένεται τις επόμενες μέρες διυπουργική συνεργασία ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εναπομείνασες λεπτομέρειες ενώ για τους αυτοκινητόδρομους έγινε συζήτηση επί τεχνικών λεπτομερειών για την ολοκλήρωση των έργων.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τους παραχωρησιούχους και όχι με την χρηματοδότηση των έργων καθώς το θέμα αυτό έχει επιλυθεί.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου οι εκπρόσωποι των θεσμών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την δραστηριότητα του υπουργείου Οικονομίας.
Αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι των θεσμών συναντώνται με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.

www.bankingnews.gr